Fototentoonstelling Dave Bouw – september – Witte Kerkje

Landschap verandert voortdurend en voorgoed door menselijk handelen. Alles is in kaart gebracht, zelfs het meest afgelegen en ongerepte stukje aarde is gezien door het verre oog van een satelliet.

Het meeste is aangeraakt, bewerkt, aangepast. Deze frictie legt Dave Bouw vast met zijn camera. Opvallend in zijn werk is dat hij kritisch is en tegelijk ook liefdevol. Planologische dwalingen noemt hij ‘gesneuvelde ambitie’ die hij neerzet alsof het een filmset zou kunnen zijn.

Krachtige, ingetogen beelden op de scheidslijn tussen mens en natuur.

Dave Bouw (1951) kocht op zijn twaalfde zijn eerste camera en fotografeert vanaf dat moment met wisselende intensiteit. Als autonoom fotograaf maakt hij beelden die verwant zijn aan New Topgraphics, een stroming die de invloed van de mens op het landschap vastlegt. Hij is autodidact aangevuld met workshops, masterclasses en cursussen.

Noorder IJdijk 63, 1023 NT Amsterdam T. 06 54 348 355

een deel van mijn foto’s staat op www.davebouw.nl en op https://www.instagram.com/davebouw.nl/

in de maand september FRCTIE een fototentoonstelling van mijn werk in het Witte Kerkje van Holysloot. Alleen op afspraak, 06 54 348 355

2 en 3 oktober Open Atelier Route Amserdam Noord. Mijn foto’s hangen dan in de Schellingwouderkerk.

zondagmiddag 3 oktober 2021 de zevende editie van SALON op de DIJK. een middag poëzie en muziek in de Schellingwouderkerk. ‘Meet the artists’ tijdens de borrel na afloop. Inloop vanaf 13.30, aanvang 14.00 https://www.noorderijdijk.nl