logo_kindek_klein

Kunst in de kerk

Met enige regelmaat vinden in het Witte Kerkje tentoonstellingen, muziekuitvoeringen, lezingen, etc. plaats. Het Witte Kerkje heeft een prachtige akoestiek, beschikt over een eigen orgel en piano en biedt ruimte aan max. 75 bezoekers.
Iedere keer weer laten inspirerende en verrassende mensen hun ‘kunsten’ zien en/of horen.

Door u in te schrijven voor de Nieuwsbrief (zie formulier op deze pagina) wordt u tijdig op de hoogte gehouden van de aanstaande evenementen.

Agenda:

In 2019 biedt het Witte Kerkje in Holysloot (Amsterdam Noord) een serie concerten met bijzondere optredens van upcoming- en artiesten met faam. Op zondagmiddagen (check de agenda) spelen ze in het intieme kerkje dat geroemd wordt voor de sfeer, akoestiek en pittoreske ligging.

Holysloot 17 november – Concert Laura Polence – ‘Side by side’
Met Lennart Heyndels op bas, Pau Sola Masafrets op cello en Onno Govaert op drums en percussie.

Laura Polence is geboren en opgegroeid in Letland. Sinds 2007 woont zij in Nederland waar ze aan het Conservatorium van Amsterdam heeft gestudeerd.  Polence (1987)  werkt als zangeres, componiste en speelt piano en diverse andere instrumenten. Haar achtergrond van Letse volksmuziek heeft zich vermengd met de Europese invloed van haar studie en haar liefde voor Braziliaanse pop, moderne jazz en geïmproviseerde muziek.
In 2018 maakte Laura de cd  “Side by Side”, haar eerste presentatie als componist en bandleider op eigen naam. Eerder maakte zij diverse cd’s met de band Snowapple.
Laura won de Beste Compositie Prijs bij de Dutch Jazz Competition 2012 en met de vocale groep `Latvian Voices’ won zij de 1ste Priis en de gouden medaille in de categorie `Female Chamber Choir’ and `Champions of the World Choir Games’ in the World Choir Games 2012 in Cincinnati,USA. Laura’s arrangement van de Letse folk song “Stāvēju, dziedāju” werd geselecteerd voor het Latvian Youth Song and Dance Festival 2015 en gezongen door 10.000 kinderen!

Aanvang 15.00 uur – kaartjes 15 euro

Kaartjes te koop op www.holysloot.nl, of op www.cangotickets.com/waterlandprojecten

Of aan de deur, let wel: er zijn maar 70 plaatsen.

Witte Kerkje – Dorpsstraat 30 Holysloot, 1028 BE Amsterdam

Aanvang concerten 15.00 uur

Entree 15 euro per persoon.

Tickets voor de concerten zijn te koop via https://www.cangotickets.com/waterlandprojecten/  (exclusief 1,50 per bestelling, dus bij 2 kaarten slechts 0,75 per ticket)
Per concert zijn er 75 kaarten beschikbaar, vooraf online je kaarten kopen is aan te raden!

Volg ons op https://www.facebook.com/HolyslootKunstindeKerk/ voor het laatste nieuws en abonneer je op de nieuwsbrief voor de maandelijkse agenda mail

Dit project is (mede) mogelijk gemaakt door Stadsdeel Amsterdam Noord.

Geef u hier op voor de nieuwsbrief Kunst in de Kerk

Nieuwsbrief Kunst in de Kerk

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kunstindekerk@holysloot.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek voor meer informatie hierover onze webpagina over ons privacystatement (De link vindt u boven dit formulier). Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.