logo_kindek_klein

Kunst in de kerk

Met enige regelmaat vinden in het Witte Kerkje tentoonstellingen, muziekuitvoeringen, lezingen, etc. plaats.
Het Witte Kerkje heeft een prachtige akoestiek, beschikt over een eigen orgel en piano en biedt ruimte aan max. 60 bezoekers.
Iedere keer weer laten inspirerende en verrassende mensen hun ‘kunsten’ zien en/of horen.

Door u in te schrijven voor de Nieuwsbrief (zie formulier op deze pagina) wordt u tijdig op de hoogte gehouden van de aanstaande evenementen.

Agenda

Concerten

HolyNote concerten

In 2021 biedt het Witte Kerkje in Holysloot (Amsterdam Noord) een serie concerten met bijzondere optredens van upcoming- en artiesten met faam. Op zondagmiddagen (check de agenda) spelen ze in het intieme kerkje dat geroemd wordt voor de sfeer, akoestiek en pittoreske ligging. De organisatie ligt in handden van de Stichting Waterland Projecten

Kijk voor het programma op  HolyNote concerten

Tentoonstellingen

Schilderijen van Aus Greidanus

te zien tot eind augustus 2021

Aus is dorpsgenoot, toneelspeler, regisseur en schilder.

Kom kijken op zondagmiddagen naar de prachtige tentoonstelling.
Schilderijen o.a. geïnspireerd op Shakespeare.

Klik hier voor meer informatie

Geef u hier op voor de nieuwsbrief Kunst in de Kerk

Nieuwsbrief Kunst in de Kerk

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via kunstindekerk@holysloot.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek voor meer informatie hierover onze webpagina over ons privacystatement (De link vindt u boven dit formulier). Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.