Esther Apituley

 presenteert

In De Schemering

Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet) en Guus Janssen (piano) 

Zondag 14 november – 15.00 uur

Witte Kerkje van Holysloot

Muziektheater als redding in verwarrende tijden,” kopte de 4 ****recensie van Kester Freriks (Theaterkrant) n.a.v. hun optreden in Het Stadsparadijs (de voormalige Baptistenkerk in Haarlem). Tussen twee lockdowns in begonnen we daar – november vorig jaar – vol goede moed aan de tournee van In De Schemering. Bijna een jaar later starten wij opnieuw met deze tournee, die geannuleerd, verplaatst, weer geannuleerd, weer verplaatst etc etc, werd. Iedereen weet waarom, maar we gaan het er niet over hebben, want ze zijn dolblij dat we weer mogen spelen. Graag nodigen we jullie uit deze geestige voorstelling op deze bijzondere locatie, het kerkje van Holysloot, te komen bezoeken.

In De Schemering is een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien. De performances worden gepresenteerd op bijzondere locaties verspreid over Nederland en hebben een plug & play-karakter.
Met deze reeks concertperformances reflecteren deze musici/acteurs op deze bizarre ’tijd’, op deze historische gebeurtenis van formaat. En dat doen ze met de nodige dosis humor. Want lachen om de vreemde wending die ons toch al vreemde leven ineens kreeg, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan.

In De Schemering is een theatraal concertperformance met Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur/trompet), Guus Janssen (piano) of Renée Bekkers (accordeon) (Renée en Guus wisselen elkaar af). Tekst: Daniil Charms, Samuel Beckett, Don Duyns. Compositie: Hindemith, Janssen, Weil, Stravinsky, Monk, Rachmaninoff. 

TICKETKOSTEN: Toegang In De Schemering € 25,00.

Koop tickets: https://www.cangotickets.com/violaviola/

ADRES: Witte Kerkje Holysloot, Dorpsstraat 30, 1028 BE Amsterdam

DATUM: zondag 14 november 15:00 uur

VOORAFGAAND AAN UW BEZOEK
Uw bezoek aan In De Schemering kan alleen doorgaan als u, naast uw toegangsticket, ook een geldig Coronatoegangsbewijs heeft. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u voor uw bezoek in de CoronaCheck-app of met een print via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Dan pas heeft u een geldig Coronatoegangsbewijs.
 
Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.
 
Of bekijk hier een filmpje waar alle stappen in worden uitgelegd.

www.estherapituley.com