Concert 21 mei – Friedrich und die Niederlieder

Datum/Tijd
Date(s) - 21/05/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Witte Kerkje - Holysloot

Categorieën


“Friedrich Hlawatsch presteert het ongelooflijke: met zijn fraaie vertalingen in het Duits van Nederlandse klassiekers als Ketelbinkie, Twee motten en de Troika bewijst hij hoe rijk de taal van het Nederlandse origineel is. En hoe prachtig de melodieën die daarachter zitten! Die Niederlieder is een liefdevol samengesteld album, dat weer de basis vormt voor een muzikale avond met topmuzikanten als Rob Stoop, Peter Wassenaar, Louis Ter Burg, zangeres Mieke Stemerdink en natuurlijk Friedrich Hlawatsch met zijn zang en viool.” (recensie door Vic van de Reijt)

http://www.dieniederlieder.nl/
https://www.facebook.com/DieNiederlieder/

Vic van de Reijt, Nederlands uitgever, publicist, muziekkenner en, naar eigen zeggen, ‘hoeder van bedreigde muzieksoorten’, geeft vooraf een inleiding.

Het programma wordt gepresenteerd door muzikant/radiomaker Abel de Lange die ook bij ieder concert op zijn pick-up plaatjes vooraf en in de pauze draait. Per concert zijn er 75 kaarten beschikbaar, reserveren is aan te raden!

Kunst in de Kerk concertserie
Locatie: Witte Kerkje, Dorpsstraat , Holysloot, 1028 BE Amsterdam
Aanvang 15.00 uur
Toegang 10 euro incl. koffie, thee en koekjes
kinderen tot 12 jaar gratis entree

Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst ) en Gemeente Amsterdam Stadsdeel Amsterdam-Noord )

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.