Concert 10 September – Gabbi Lieve & Vera vd Poel

Datum/Tijd
Date(s) - 10/09/2017
15:00 - 17:00

Locatie
Witte Kerkje - Holysloot

Categorieën


Zondag 10 september 2017 – Witte Kerkje Holysloot:

Gabbi Lieve & Vera van der Poel

Een aantal maanden per jaar zijn op zondagmiddag semi-akoestische optredens van upcoming- en artiesten met faam in het intieme Witte Kerkje Holysloot. Geroemd voor de sfeer, akoestiek en pittoreske ligging. Op zondag 10 september treden twee singer-songwriters op, de jonge Gabbi Lieve en de breed georiënteerde muzikale duizendpoot Vera van der Poel.

Het programma wordt gepresenteerd door muzikant Abel de Lange die ook bij ieder concert op zijn vintage pick-up plaatjes vooraf en in de pauze draait.

Gabbi Lieve is zangeres en songwriter. Met haar bijzondere stem beschouwt ze in haar songs met frisse blik het leven. Haar eerste EP ‘Hide and Seek’ verscheen eind 2014, waarop o.a. een samenwerking met ‘Jake Reese’ Jaap Reesema. Ze speelde samen met Tim Knol op Here Comes The Summer (ITGWO) en was één van de On Stage talenten van 3FM-dj Giel Beelen. Ze trad o.a. op bij het 3FM programma Eva & Giel, De Ochtendshow van Giel Beelen, RTL Late Night, De Wereld Draait Door, Bevrijdingspop Haarlem, Festival de Beschaving, Mundial, Festival Share A Perfect Day en Eurosonic/Noorderslag. November 2016 stond ze samen met de andere talenten van Giel Beelen in een uitverkocht Paradiso.

Begin 2017 was de release van de single ‘Sweet Child’, een samenwerking met de in de US wonende Nederlandse DJ Alex Cruz. De single heeft inmiddels al 1.000.000+ streams op Spotify.

Het door Gabbi Lieve geschreven en gezongen ‘Empty Road’ is gebruikt als titelsong voor de telefilm ‘De Terugkeer van de Wespendief’, gebaseerd op de graphic novel van Aimée de Jongh. De release van de single ‘Empty Road’ was op 6 maart 2017.

www.gabbilieve.com

www.facebook.com/gabbilieve

Zangeres en multi-instrumentalist Vera van der Poel houdt van muzikale avonturen en heeft een fraaie mix weten te vinden tussen pop en jazz en zo haar plek veroverd in de Nederlandse muziek scene. Met haar bands als Mimezine (triphop/electro), Beeswamp (funksoul met zus Beatrice), Voer (crossover-jazz met pianist Jeroen van Vliet en violist Oene van Geel), maakte zij furore, bracht meerdere CD’s uit en toerde in binnen -en buitenland. Haar nieuwste plaat, haar tweede solo-album, is in februari 2017 uitgekomen onder de titel Time versus Time.
Ook verschillende producties op De Parade, een Opera van Corrie van Binsbergen, het inzingen van radio / tv-commercials, acteren, projecten zoals met het Zapp4 stringquartet, The Nits, muzikale reizen naar Honduras, Afghanistan, VS, Canada, Japan en Zwitserland, samenzang met het Finse Värttinä en nog zo veel meer vormde haar tot wie ze nu is:
Een zangeres in hart en nieren, songwriter, producent, pianist, gitarist, kortom, een breed georiënteerde muzikale duizendpoot. Dit alles kanaliseert zij nu in haar soloproject.
http://veravanderpoel.com/

https://www.facebook.com/Veravanderpoel

Zondag 10 september 2017

Locatie: Witte Kerkje, Dorpsstraat 30 Holysloot, 1028 BE Amsterdam

Aanvang: 15.00 uur

Toegang: 10 euro incl. koffie, thee en koekjes (kinderen tot 12 jaar gratis entree)

Contant betalen aan de deur. Geen PIN.
Kom voor 14.45 uur. Daarna worden de reserveringen vrijgegeven.

Volg ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/HolyslootKunstindeKerk/

 

Mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst) en Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *