Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zondag 26 mei spelen Eric Vloeimans (trompettist) en Juan Pablo Dobal (pianist). Melancholische Zuid-Amerikaanse jazzklanken vullen dan het prachtige Witte Kerkje.

Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist die de term ‘jazz’ voor zijn muziek te beperkend vindt. Vloeimans speelt over de hele wereld zowel pop, jazz als wereldmuziek , met kamermuziek ensembles, big bands en klassieke orkesten. Erics speelplezier ‘vloeit’ over en zijn muziek raakt de mens in het publiek. Door zijn brede bekendheid is het voor ons fantastisch dat hij in het Witte Kerkje wil komen spelen en daarmee de aandacht op dit podium kan vestigen.

Juan Pablo Dobal is een Argentijnse pianist. Vanaf zijn negende begon hij met piano spelen. In 1989 kwam hij naar Amsterdam om in het toenmalige kwartet Viento del Sur te spelen. Hij heeft met vele grote namen in de klassieke muziekwereld samengewerkt. Sinds 2010 is hij de vaste pianist van het Karel Kraayenhof Tango Ensemble. Vloeimans en Dobal touren sinds 2018 met het programma Viento Zonda (Zonda wind)

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0zvt_PHJEHo
https://www.facebook.com/ericvloei/

Tickets
Tickets voor de concerten zijn te koop via https://www.cangotickets.com/waterlandprojecten/  (exclusief 1,50 per bestelling, dus bij 2 kaarten slechts 0,75 per ticket)
Per concert zijn er 70 kaarten beschikbaar, vooraf online je kaarten kopen is aan te raden!

Volg ons op https://www.facebook.com/HolyslootKunstindeKerk/ voor het laatste nieuws en abonneer je op de nieuwsbrief voor de maandelijkse agenda mail

Dit project is (mede) mogelijk gemaakt door Stadsdeel Amsterdam Noord.