Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

17 november Laura Polence – concert `Side by side
Met Lennart Heyndels op bas, Pau Sola Masafrets op cello en Onno Govaert op drums en percussie.

Laura Polence is geboren en opgegroeid in Letland. Sinds 2007 woont zij in Nederland waar ze aan het Conservatorium van Amsterdam heeft gestudeerd.  Polence (1987)  werkt als zangeres, componiste en speelt piano en diverse andere instrumenten. Haar achtergrond van Letse volksmuziek heeft zich vermengd met de Europese invloed van haar studie en haar liefde voor Braziliaanse pop, moderne jazz en geïmproviseerde muziek.
In 2018 maakte Laura de cd  “Side by Side”, haar eerste presentatie als componist en bandleider op eigen naam. Eerder maakte zij diverse cd’s met de band Snowapple.
Laura won de Beste Compositie Prijs bij de Dutch Jazz Competition 2012 en met de vocale groep `Latvian Voices’ won zij de 1ste Priis en de gouden medaille in de categorie `Female Chamber Choir’ and `Champions of the World Choir Games’ in the World Choir Games 2012 in Cincinnati,USA. Laura’s arrangement van de Letse folk song “Stāvēju, dziedāju” werd geselecteerd voor het Latvian Youth Song and Dance Festival 2015 en gezongen door 10.000 kinderen!

Aanvang 15.00 uur – kaartjes 15 euro

Kaartjes te koop op www.holysloot.nl, of op www.cangotickets.com/waterlandprojecten

Of aan de deur, let wel: er zijn maar 70 plaatsen.