Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het Nieuwe Lied is een collectief van vijftien Nederlandstalige theaterzangers. Zij geven in wisselende samenstellingen optredens.
Soms solo, maar soms ook samen. Samen solo dus. Deze middag spelen Dafne Holtland (o.a. bekend van haar band Zazí) en Frank van Kesteren (speelt ook bij muziektheatergezelschap Circus Treurdier en de bands Altstad en Sir James). Frank bracht in 2017 zijn Nederlandstalige soloalbum ‘Voor je het weet’ uit.

Frank werkte de afgelopen zeven jaar samen met Marcel Osterop binnen de theatrale/literaire/muzikale/bloedserieuze actualiteitenshow Orde van de Dag in Schouwburg Utrecht. Ze schrijven iedere maand Nederlandstalige liedjes over ervaringen die hen en ons binden, naar aanleiding van de actualiteit.
Sinds mei 2018 is het eerste album “De Aap” uit. Gereleased met een muziekprogramma, samen met songwriter Lisa Lucaszczyk en muzikale geesten Wilko Sterke en Joost Wesseling.
In de Witte Kerk in Holysloot staan Marcel en Frank weer samen, akoestisch, kwetsbaar, klein. De liedjes zoals ze ooit gemaakt zijn.

Dafne zal samen met muzikante Sabien Bosselaar -met wie ze jarenlang in Zazí speelde- en Remi Garabedian – een begaafd zanger uit Syrië – een muzikale zoektocht naar de betekenis van het begrip ‘thuis’ ten gehore brengen. Ondanks dat het drietal momenteel in eenzelfde soort woning woont in Amsterdam Oud-West, blijkt dit begrip voor hen immers een zeer uiteenlopende invulling te hebben.

http://hetnieuwelied.nl/

Over Dafne? www.zazimusic.com
Over Frank? www.circustreurdier.nl/frank-van-kasteren/

Dafne op Youtube

Album ‘Voor je het weet’ Frank van Kasteren: https://soundcloud.com/frankvankasteren

//////////////////////////////////////////////////////////////////

Entree:
10 euro (inclusief koffie, thee en koekjes) – kinderen tot 12 jaar gratis entree

Tickets
voor de concerten zijn te koop via https://www.cangotickets.com/waterlandprojecten/
(exclusief 1,50 per bestelling, dus bij 2 kaarten slechts 0,75 per ticket)
Per concert zijn er 75 kaarten beschikbaar, vooraf online je kaarten kopen is aan te raden!

Volg ons op facebook voor het laatste nieuws: https://www.facebook.com/HolyslootKunstindeKerk/