Concert 27 mei – Under The Surface

Under The Surface

Under The Surface is een uniek trio van drie muzikanten uit verschillende generaties die elkaar hebben gevonden in een gemeenschappelijke drang om te zoeken naar ruimte en stilte door improvisatie. Drummer Joost Lijbaart (behoort tot de top van de Nederlandse jazzscène, bekend om zijn werk met Yuri Honing), gitarist Bram Stadhouders (bekend van zijn werk met het Nederlands kamerkoor, Jim Black en Sidsel Endersen) en de jonge vocaliste Sanne Rambags (winnaar Conservatorium Talent Award 2017). Het debuutalbum uitgekomen op Challenge Records in Maart 2017 kreeg geweldige recensies. Uitgangspunt van de groep zijn improvisatie’s waarbij sfeer, poëzie en samenspel een grote rol spelen. De universele taal in de muziek van het trio bracht de groep dit jaar al op grote festivals in Mali, Mexico, China , India en Nederland.
“Is het beluisteren van het album al een intense ervaring, het bijwonen van het concert is magisch.” (Jan Jasper Tamboer – Het Parool)

Zie: https://joostlijbaart.com/groups/under-the-surface/

Witte Kerkje
Dorpsstraat 30 Holysloot, 1028 BE Amsterdam

Aanvang 15.00 uur

Entree 10 euro (inclusief koffie, thee en koekjes) – kinderen tot 12 jaar gratis entree

Tickets voor de concerten zijn te koop via https://www.cangotickets.com/waterlandprojecten (exclusief 1,50 per bestelling, dus bij 2 kaarten slechts 0,75 per ticket)
Per concert zijn er 75 kaarten beschikbaar, vooraf online je kaarten kopen is aan te raden!

Volg ons op https://www.facebook.com/HolyslootKunstindeKerk/ voor het laatste nieuws en abonneer je op de nieuwsbrief voor de maandelijkse agenda mail

Dit project is (mede) mogelijk gemaakt door het AFK (Amsterdams Fonds voor de Kunst). www.afk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.